Find forskellen: Kvinde, der kæmpede mod akne i årevis, deler sin guide til bumsefri hud

Spot the Difference: Woman Who Battled Acne for Years, Shares Her Guide to Pimple-Free Skin - Clearly Basics

Siden gymnasiet havde jeg lidt af svær akne. Det var mentalt udmattende hele tiden at tænke på, at folk stirrede på mine pletter i ansigtet.

I min desperation for at stoppe bumserne, Jeg har prøvet alle tænkelige vaskeprodukter, sæbe, scrub, peelings, masker og lotion. Mine badeværelsesskabe var en kirkegård af avancerede og trendy produkter, der påstod at give mig "perfekt hud." De fleste af disse produkter gjorde mine udbrud værre.

Efter mange års besøg hos hudlægen og 3  runder af receptpligtig oral medicin, Jeg blev klogere.

Her er nogle råd vedrørende produkter, som jeg ville ønske, at jeg kunne have fortalt mit teenage-jeg, da det ville have sparede mig for en masse tid, penge og hjertesorger:

 1. Lermasker, peelinger og skrubber er ikke effektive til at stoppe akne.

  Når det drejer sig om akne, skal du ikke spilde din tid eller penge på disse produkter, da de ikke trænger dybt ind i porerne, før de vaskes af¹.

  Vælg produkter, der kan sidde på natten, så ingredienserne trænger dybere ind i porerne. Clear Out har f.eks. gjort en stor forskel i forhold til at holde mine porer rene.

 2. Du skal ikke investere for meget i vaskemidler eller sæbe.

  Vælg en simpel, mild rens som Cetaphil, og drop de smarte ingredienser i sæbe/vaskemidler, da de skylles af, før de trænger ind i porerne.

  Undgå skrappe vaskeprodukter, da de fjerner naturlige olier og tvinger din hud til at overproducere olie.

 3. Når det drejer sig om akne, er retinoider den gyldne standard.

  algo

  Hvis man ser på den algoritme, som dermatologer bruger ved akne², er aktuelle retinoider den første valgmulighed for stort set alle typer akne. Receptpligtige topiske lotioner har været for hårde at anvende på min hud (overtørrer og tvinger min hud til at gå i overdrive for at producere olie, hvilket fører til flere udbrud).

  Clearly Basics' Clear Out er dog et must-have i min rutine. Den parrer retinol³ med AZA⁴ for at skylle mine propper ud med færre bivirkninger og uden at udtørre min hud for meget.  Mange af mine jævnaldrende, som tidligere ikke kunne bruge retinol, klarede sig godt med denne formulering.

  [indsæt wcps, produkt-håndtag:clearout,

 4. Endelig et produkt, der fjerner mine røde pletter efter akne!

  Jeg har brugt endeløse nætter på at lede efter et produkt, der kunne udviske mine røde pletter efter akne, og Lighten Up har gjort underværker for mig.

  Det er vigtigt at udviske disse røde mærker hurtigt, da det reducerer chancen for, at disse mærker bliver udsat for UV-lys og samler stædig brun pigmentering. Et brunt mærke efter akne er betydeligt sværere at komme af med end et rødt mærke.

 5. Hvad er min rutine for at holde huden ren?

  En mild rens, Banish's fugtighedscreme, Clear Out, Lighten Up og Clearly's Toner. Ja ... det er det hele! Hvis jeg introducerer for mange produkter i min rutine, øger det risikoen for en reaktion, og disse produkter er designet til at arbejde sammen.

  Clear Out holder mine porer rene, mens Lighten Up bruger flere veje til at reducere røde mærker i mit ansigt.

Lad os skære ned på det store rod og fokusere på effektive produkter, der er værdige til vores #shelfies.

 

Det tog mange år at finde den rigtige formel og rutine for at få min hud derhen, hvor den er nu, og det har styrket min selvtillid så meget. Jeg håber, at min erfaring kan informere din og sparer dig for penge og tid.

Hvordan jeg holdt min akne i skak efter oral medicinering

Jeg har en masse mennesker, der altid sender mig DM's om efterbehandling efter oral medicinering.

Siden jeg er holdt op med det, bruger jeg @clearlybasicsclear out til at holde akne på afstand, og ærligt talt har det været en game changer for mig!

Jeg har brugt mange topiske retinolcremer, som enten har overdrevent udtørret min hud eller bare fik mig til at få udbrud, men lige siden jeg begyndte at bruge Clear Out, har det ikke forårsaget ingen problemer, den er skånsom og fungerer så godt.

Mange mennesker som mig bekymrer sig også om, at akne kommer tilbage, og ja, det plejede jeg at gøre hele tiden, men nu ved jeg, at jeg kan stole på @clearlybasics til at hjælpe med min hud.

Alisha Kalsi, 25, from Berkshire, developed severe acne when she was 15 years old. She has undergone tre runder af receptpligtig oral medicin, før du fik kendskab til Clearly Basics. Alishas Instagram-side @skinwithak er dedikeret til at hjælpe dem, der kæmper med akne, og fremme hudpositivitet.

For nylig blev jeg kontaktet af et lille, men fremadstormende firma, der ville hjælpe mig med min akne/aknepletter. Jeg synes bestemt ikke, at dette firma får nok kredit, da deres produkter har ændret folks liv! 🙌

@clearlybasics havde venligt sendt mig 'Clear Out'-cremen og venter på at 'Lighten Up'-cremen ankommer for at hjælpe mig med at slippe af med mine røde mærker, som er blevet efterladt efter 7 måneder på oral medicin 👎

Jeg ville ønske, at jeg stødte på Clearly Basics, før jeg startede oral medicin, da jeg ville have købt disse og ville ikke have været nødt til at udsætte min krop for så meget! (FYI, Jeg ville aldrig holde mig til et mærke, der ikke fungerede som en acne-overlever Formålet med denne side var at hjælpe andre på deres rejse, da jeg ved hvor hårdt og mentalt ødelæggende det er at have med akne/ar at gøre, så jeg vil give jer de bedste råd jeg kan til min #acnefamily🥰)

Som du ved, brugte jeg oprindeligt diferin, som blev ordineret af min læge, men på så kort tid er mit ansigt blevet super tør og jeg fik udbrud , hvilket bekymrede mig, da jeg havde hørt blandede anmeldelser om produktet, men med hjælp fra alle medarbejderne hos @clearlybasics havde de lært mig at kende deres produkt.

Hvis du er kommet ud af oral medicin er der bekymring for at din acne kommer tilbage, derfor vil nogle derms give dig en retinol creme, men de kan være er hårde mod huden 😑

Med @clearlybasics 'Clear Out' udtørrer den ikke din hud for meget, da den ikke har et højt indhold af retinol, hvilket giver din hud mulighed for at tilpasse sig og fjerne aktiv akne samt udviske de røde ar.

Jeg har talt med flere mennesker i acne-fællesskabet om deres erfaringer med clear out, da jeg ønskede at sammenligne dem med mine, og vi er alle i samme båd, en båd med klar hud!  ❤

Clear Out" er designet til at trænge dybt ind i porerne for at fjerne tilstopninger, reducere røde mærker og fremme heling.

Tag et kig på deres hjemmeside og se selv resultaterne.

Check Availability

#RealResults

See what others have to say about Clearly Basics.

Based on 26 reviews
88%
(23)
4%
(1)
8%
(2)
0%
(0)
0%
(0)
Skin Type: Normal
Comments: Any ideas on how to get rid of brown skin damage
Skin defence

Marks of sun damage are still there they haven't faded much after using twice a day for 60 days. . I will continue until product is finished. I'm a bit disappointed

Skin Type: Combination

I am so happy that I stumbled upon clearly basics on instagram. I was skeptical at first but decided to give it a try and bought clear out clarifying lotion. It's been 2 months and my skin has improved a lot. I can see significant reduction in pores and acne.

Skin Type: Combination
Amazing

After years of medication and products, I decided to try clearly basics. In just 6 weeks my skin has calmed and I am now able to treat scarring.

So glad to have found these products!

Finding products that helped to control my acne without irritating my sensitive skin has always been a huge challenge. The clearly basics products have been my saviour, I can't recommend them enough ☺️

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️Excellent and actually works

I am so incredibly impressed with the TLC for pore minimising - it 💯 works and has transformed my skin.

I’m in my 50’s and always had hormonal flare ups with larger pores as I age - this is a game changer and have just reordered my 3rd bottle !

❤️❤️❤️❤️

not bad but I thought the formula has changed since what it was previously (i had it maybe 2 years ago) and I found it less effective now

Skin Type: Combination
This is the stuff.

So, long time sufferer of acne. Started when I was 12 and I'm 28 now still battling it. I've tried all kinds of different things to try and get it under control and besides birth control, nothing has helped long term. I never want to take birth control ever again and I just happened upon this brand and decided well, why not try? To my amazement, it has helped more than anything else I've tried, I'd say it has improved my skin to the level it was at when I took BC. Of course I still get pimples every now and then, and tiny flare ups during PMS but my skin is nowhere near as bad as it used to be. I highly recommend this company. To those who are considering trying this out, be aware that during the first week or so your skin will go through a purge and your acne will appear to get worse at first. Stick with it! Once that phase is over is when your skin will begin improving. I do need to use it every night for it to be fully effective, but even when I do forget, the pimples don't get too out of control. I just can't say enough good things about this product. It has helped my confidence improve immensely and I definitely recommend trying it to those who have skin as finicky as mine.

Skin Type: Sensitive / Dry
The only moisturiser I trust

I am super sensitive and this is the only moisturiser that I trust honestly incredible.

Skin Type: Combination
Amazing!

I use this product and with the clear out and it has really helped my hormonal acne.

Skin Type: Sensitive / Dry
Here one day, gone the next!

After success with Clearly Basics for my acne scars, I stocked up with all of the active acne products to prepare myself for how angry my acne would get when going off hormonal birth control. I have tried and failed twice as my acne comes back so bad that I just start taking it again. This time I have been using clearly basics without fail every day (lighten up and clear out). I have had 3 pimples start to form and I use ‘Stop Spot’ and the next day instead of a much redder, much angrier pimple with a big white head - the pimple is gone! I have been very happy with this product. I’m one month down (typically when acne gets the worst) - let’s do this!

I love that these products are gentle on my daughter skin.

This skin care routine is the o lay one that has helped clear up my daughters skin.

My daughters skin is really starting to look better!

Skin Type: Oily
So far so good

Bought this for my daughter that has struggled with acne for years. She has seen improvement and less frequent breakouts.

Best moisturizer I have found!

V
Lighten Up Redness Rescue Cream
Veronica Ilenya Ranieri
Skin Type: Sensitive / Dry
Perfect

Has changed my skin from acne pro to almost perfect 😍😍

Skin Type: Combination
Obsessed !!

Obsessed with this cleanser!! It left me feeling fresh and prevented break outs. It is incredible . Loved this product so much

My skin feels so soft after using this moisturiser!

My skin feels so soft after using this moisturiser!

Skin Type: Combination
Fresh and clean!

My face is filled with energy and feels so fresh and clean!

Skin Type: Normal
excellent item!

have been using this for years! so good for my skin :)

C
So Fresh pH Balancing Cleanser
Carmelinda Di Manno
Skin Type: Combination
Fresh Feeling

My skin feels so clean and still hydrated when I use this cleanser. It’s balancing and refreshing. My skin has responded really well to it and at times my skin can be sensitive. I highly recommend this product to anyone with relatively oily t-zone area

Skin Type: Combination
Very happy!

Love the texture, the minty scent and the lather.
I wish the bottles were a bit bigger HOWEVER they are just small enough to fly with.

Skin Type: Normal
Comments: The only thing I now need to use to keep my skin clear.
The holy grail for clearing hormonal acne.

This is the only product that I have needed to keep my skin clear since discovering it about 2 years ago, after suddenly developing cystic hormonal acne at the age of 25. I now only need to use it every second night, so it's incredibly affordable. It has also never irritated my sensitive skin and it has faded previous acne marks to truly clear my skin. After years of trying expensive supplements/products/harsh prescription creams, Clear Out was the only thing that gave me long-lasting results.

Skin Type: Oily
Clearly Basics is the only product that has helped my Adult Acne

I have always struggled with dehydrated acne prone skin. Every month like clockwork I would get a new breakout on my chin or cheek area. These included large cystic acne that by the time they came to a head would take me months to clear. With new breakouts each month this created more & more spots before the first could heal leaving more hyper pigmentation spots that never have time to clear. Clearly basics changed all that for me. It gave my skin a chance to heal and reduced the number of breakouts each month. When I do get a new breakout it resolves itself quickly with less scarring and redness. Now that the acne is under control the products are helping to eliminate the remaining hyper pigmentation spots left from years of acne. I have not been using the product for long but I will continuing relying on this product and look forward to the day I can happily look in the mirror at a smooth clear & even complexion some day soon.

Skin Type: Combination
Comments: Product consistency in terms of smoothness/coarseness/stickiness/ is sometimes a miss, don't believe it affects the result provided.
Great Combo

Have seen great improvements by using these 2 items concurrently, hard to fault and wil continue purchasing.

Individual results may vary

American Express Discover Mastercard Visa PayPal Shop Pay