Stylist, der næsten opgav sin kamp mod acne, finder endelig en måde at slippe af med dem

Som hårstylist ser jeg mig selv i spejlet hver dag. Mine kunder ville stille spørgsmålstegn ved og kommentere min hud og fortalte mig at "dække det op", "hvorfor er din hud sådan", "du burde få hjælp." Jeg følte mig grim, flov, og skammer mig over mit udseende dag ud dag ind. Jeg følte, at jeg havde gjort noget forkert, at jeg ikke tog mig af min hud, når virkeligheden var langt fra sandheden.
"Nogle dage ville jeg ikke forlade huset eller lade nogen se mig, hvis jeg havde en dårlig huddag."
Jeg havde været hos lægerne mange gange og jeg fik cremer og tabletter, som var hårde og brændte et lag af min hud. Så jeg sætter min lid til high street kosmetikmærker. Nogle af disse kosmetik viste indledende resultater, men Jeg så aldrig de fremskridt, jeg havde håbet på (eller betalt for).
"Mine skabe var fulde af avancerede lotioner, geler og cremer, der INTET Gjorde for mig."

Se mine resultater og gennemgå

Individuelle resultater kan variere

Jeg var desperat efter at finde en løsning, så jeg henvendte mig til æstetikere, der tilbød banebrydende behandlinger, der lovede verden: dermarollers, vampyr-ansigtsbehandlinger, mikrodermabrasion... you name it, og jeg har sikkert prøvet det. I alt havde jeg brugt tæt på £5.000 i behandlinger, der viste marginale resultater, men min acne blev ved med at vende tilbage. Da jeg var faldet over Clearly Basics, havde jeg troet, at de ikke var anderledes end de andre kosmetikmærker. Jeg var dog overrasket over at finde ud af, hvor vidende og lydhøre de var over chatten. Jeg blev anbefalet Complete Trio og besluttede at prøve det. Allerede ved første påføring vidste jeg, at disse lotioner var anderledes. Lotionerne udløste en to ugers udrensning, men bagefter så jeg betydelige fremskridt!
"Mine venner var overraskede over, hvor meget min hud ændrede sig selv efter 5 ugers brug."
Selv da jeg ikke var færdig med mit første sæt fra Clearly Basics, var jeg så imponeret over resultaterne, at jeg besluttede at skrive denne artikel/anmeldelse. Til dem af jer, der har mistet håbet og føler, at hudplejefirmaer kun udgiver vildledende annoncer for at sælge deres varer... Jeg har været der.
"Du taber kun kampen mod acne, når du giver op."
Så jeg vil opfordre dig til at blive ved med at søge efter ædelstene derude som Clearly Basics. Med kraften fra sociale medier er du kun en DM fra at få ærlige råd fra folk, der har været i dine sko.

Min rejse med Clearly Basics i en nøddeskal

Individuelle resultater kan variere

Nu har jeg genvundet håbet og positiviteten, fordi jeg ved, at jeg bruger fantastiske hudplejeprodukter fra @clearlybasics, som faktisk virker uden at være hårde mod min hud. Bare fordi du føler, at intet virker, betyder det ikke, at du skal opgive håbet. Der er noget derude for alle og i mit tilfælde er det @clearlybasics.
"Din hud definerer dig ikke! Du definerer dig!"
Toni Lumsden er en frisør fra Hertfordshire, England. Hendes Instagram-side @xxtonilumsden er en inspiration for dem, der kæmper med acne. Hendes fremskridtsindlæg er vist nedenfor. Du kan følge hendes fremskridt og de produkter, hun har prøvet, fra hendes side. For anmeldelser af Power Duo skal du besøge anmeldelsersektionen på Clearlys Facebook-side. Brug kuponkoden CLEARSKINEVERYDAY for at få 10 % rabat på enhver vare i Clearly Basics eStore.
Se dette opslag på Instagram

Aldrig i mit liv havde jeg forestillet mig, at min hud ville være så klar! @clearlybasics har fuldstændig forvandlet min hud! At have en stram hudplejerutine og et godt hudplejemærke er nøglen til at rense din hud og få en sund glød! Min rutine er som følger: (Morgen☀️) trin 1- vask ansigt med @clearlybasics-rensen for forsigtigt at rense min hud🧖‍♀️ Trin 2- toner min hud med @clearlybasics-toneren for at stramme mine porer og forberede huden til det næste produkt 🧖‍♀️ Trin 3 - påfør @clearlybasics lyser op for at berolige rødme og falmer ar/post acne-mærker/pigmentering🤗 Trin 4- påfør @clearlybasics matte hydrator for at fugte min hud, mens jeg holder mig glansfri og mat hele dagen lang🥰 (selv ) trin 1- vask ansigtet med @clearlybasics cleanser🧖‍♀️ Trin 2-tonet hud med @clearlybasics toner🧖‍♀️ Trin 3- påfør @clearlybasics lysere op🤗 Trin 4- påfør @clearlybasics rydde ud for at fjerne tilstopning af mine porer og fjern enhver aktiv acne, jeg måtte have på det tidspunkt🥰 Trin 5 - påfør @clearlybasics beskyttende fugtighedscreme for at beskytte og fugte min hud❤ Jeg bruger også @thebodyshop tea tree skin-rensende lermaske 1-2 gange om ugen, da jeg virkelig elsker hvordan det får min hud til at føles frisk efter brug!💫 Brug koden CLEARSKINEVERYDAY for at modtage 10% rabat på din @clearlybasics-bestilling online!!!❤link i bio❤💫 #clearlybasics #clearskin #skincare #skinpositivity #acnecommunity

Et indlæg delt af TONI❣️ (@xxtonilumsden) den

.
Check Availability

#RealResults

See what others have to say about Clearly Basics.

Based on 26 reviews
88%
(23)
4%
(1)
8%
(2)
0%
(0)
0%
(0)
Skin Type: Normal
Comments: Any ideas on how to get rid of brown skin damage
Skin defence

Marks of sun damage are still there they haven't faded much after using twice a day for 60 days. . I will continue until product is finished. I'm a bit disappointed

Skin Type: Combination

I am so happy that I stumbled upon clearly basics on instagram. I was skeptical at first but decided to give it a try and bought clear out clarifying lotion. It's been 2 months and my skin has improved a lot. I can see significant reduction in pores and acne.

Skin Type: Combination
Amazing

After years of medication and products, I decided to try clearly basics. In just 6 weeks my skin has calmed and I am now able to treat scarring.

So glad to have found these products!

Finding products that helped to control my acne without irritating my sensitive skin has always been a huge challenge. The clearly basics products have been my saviour, I can't recommend them enough ☺️

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️Excellent and actually works

I am so incredibly impressed with the TLC for pore minimising - it 💯 works and has transformed my skin.

I’m in my 50’s and always had hormonal flare ups with larger pores as I age - this is a game changer and have just reordered my 3rd bottle !

❤️❤️❤️❤️

not bad but I thought the formula has changed since what it was previously (i had it maybe 2 years ago) and I found it less effective now

Skin Type: Combination
This is the stuff.

So, long time sufferer of acne. Started when I was 12 and I'm 28 now still battling it. I've tried all kinds of different things to try and get it under control and besides birth control, nothing has helped long term. I never want to take birth control ever again and I just happened upon this brand and decided well, why not try? To my amazement, it has helped more than anything else I've tried, I'd say it has improved my skin to the level it was at when I took BC. Of course I still get pimples every now and then, and tiny flare ups during PMS but my skin is nowhere near as bad as it used to be. I highly recommend this company. To those who are considering trying this out, be aware that during the first week or so your skin will go through a purge and your acne will appear to get worse at first. Stick with it! Once that phase is over is when your skin will begin improving. I do need to use it every night for it to be fully effective, but even when I do forget, the pimples don't get too out of control. I just can't say enough good things about this product. It has helped my confidence improve immensely and I definitely recommend trying it to those who have skin as finicky as mine.

Skin Type: Sensitive / Dry
The only moisturiser I trust

I am super sensitive and this is the only moisturiser that I trust honestly incredible.

Skin Type: Combination
Amazing!

I use this product and with the clear out and it has really helped my hormonal acne.

Skin Type: Sensitive / Dry
Here one day, gone the next!

After success with Clearly Basics for my acne scars, I stocked up with all of the active acne products to prepare myself for how angry my acne would get when going off hormonal birth control. I have tried and failed twice as my acne comes back so bad that I just start taking it again. This time I have been using clearly basics without fail every day (lighten up and clear out). I have had 3 pimples start to form and I use ‘Stop Spot’ and the next day instead of a much redder, much angrier pimple with a big white head - the pimple is gone! I have been very happy with this product. I’m one month down (typically when acne gets the worst) - let’s do this!

I love that these products are gentle on my daughter skin.

This skin care routine is the o lay one that has helped clear up my daughters skin.

My daughters skin is really starting to look better!

Skin Type: Oily
So far so good

Bought this for my daughter that has struggled with acne for years. She has seen improvement and less frequent breakouts.

Best moisturizer I have found!

V
Lighten Up Redness Rescue Cream
Veronica Ilenya Ranieri
Skin Type: Sensitive / Dry
Perfect

Has changed my skin from acne pro to almost perfect 😍😍

Skin Type: Combination
Obsessed !!

Obsessed with this cleanser!! It left me feeling fresh and prevented break outs. It is incredible . Loved this product so much

My skin feels so soft after using this moisturiser!

My skin feels so soft after using this moisturiser!

Skin Type: Combination
Fresh and clean!

My face is filled with energy and feels so fresh and clean!

Skin Type: Normal
excellent item!

have been using this for years! so good for my skin :)

C
So Fresh pH Balancing Cleanser
Carmelinda Di Manno
Skin Type: Combination
Fresh Feeling

My skin feels so clean and still hydrated when I use this cleanser. It’s balancing and refreshing. My skin has responded really well to it and at times my skin can be sensitive. I highly recommend this product to anyone with relatively oily t-zone area

Skin Type: Combination
Very happy!

Love the texture, the minty scent and the lather.
I wish the bottles were a bit bigger HOWEVER they are just small enough to fly with.

Skin Type: Normal
Comments: The only thing I now need to use to keep my skin clear.
The holy grail for clearing hormonal acne.

This is the only product that I have needed to keep my skin clear since discovering it about 2 years ago, after suddenly developing cystic hormonal acne at the age of 25. I now only need to use it every second night, so it's incredibly affordable. It has also never irritated my sensitive skin and it has faded previous acne marks to truly clear my skin. After years of trying expensive supplements/products/harsh prescription creams, Clear Out was the only thing that gave me long-lasting results.

Skin Type: Oily
Clearly Basics is the only product that has helped my Adult Acne

I have always struggled with dehydrated acne prone skin. Every month like clockwork I would get a new breakout on my chin or cheek area. These included large cystic acne that by the time they came to a head would take me months to clear. With new breakouts each month this created more & more spots before the first could heal leaving more hyper pigmentation spots that never have time to clear. Clearly basics changed all that for me. It gave my skin a chance to heal and reduced the number of breakouts each month. When I do get a new breakout it resolves itself quickly with less scarring and redness. Now that the acne is under control the products are helping to eliminate the remaining hyper pigmentation spots left from years of acne. I have not been using the product for long but I will continuing relying on this product and look forward to the day I can happily look in the mirror at a smooth clear & even complexion some day soon.

Skin Type: Combination
Comments: Product consistency in terms of smoothness/coarseness/stickiness/ is sometimes a miss, don't believe it affects the result provided.
Great Combo

Have seen great improvements by using these 2 items concurrently, hard to fault and wil continue purchasing.

Individual results may vary

American Express Discover Mastercard Visa PayPal Shop Pay