Find forskellen: Kvinde, der kæmpede mod svær acne i årevis, deler sin guide til bumsfri hud

Siden gymnasiet har jeg lidt af svær akne. Det var mentalt udmattende konstant at tænke på, at folk stirrede på pletterne i mit ansigt.

I min desperation efter at stoppe bumserne har jeg prøvet enhver tænkelig vask, sæbe, scrub, peeling, maske og lotion. Mine badeværelsesskabe var en kirkegård af high-end og trendy produkter, der hævdede at give mig "perfekt hud." De fleste af disse produkter gjorde mine udbrud værre:

Resultater efter 3 måneders brug af Clear Out, en retinol + AZA-lotion. Individuelle resultater kan variere


Efter flere års besøg hos hudlægen og 3 omgange med receptpligtig oral medicin blev jeg klogere.

Her er nogle råd i forhold til produkter, som jeg ville ønske, jeg kunne have fortalt til mit teenage-selv, da det ville have sparet mig for en masse tid, penge og hjertesorg:

 1. Lermasker, peeling og scrubs er ikke effektive til at stoppe acne.

  Når det kommer til acne, spild ikke din tid eller penge på disse produkter, da de ikke trænger dybt ind i poren, før de vaskes af¹.

  Vælg produkter, der kan stå natten over, så ingredienserne trænger dybere ind i poren. For eksempel har Clear Out gjort en stor forskel for at holde mine porer klare.

 2. Invester ikke for meget i vaske eller sæber.

  Vælg en enkel, skånsom rengøring, som Cetaphil, og spring de smarte ingredienser over i sæber/vaske, da de skylles af, før de trænger ind i poren.

  Undgå vask, der er hård, da de fjerner naturlige olier, hvilket tvinger din hud til at overproducere olie.

 3. Når det kommer til acne, er retinoider guldstandarden.

  Hvis du ser på -algoritmen, som hudlæger bruger til acne², er topiske retinoider den første mulighed for stort set alle typer af acne. Receptpligtige topiske lotioner har været for hårde til at påføre min hud (overtørrer og tvinger min hud til at gå i overdrive for at producere olie, hvilket fører til flere udbrud).

  Men Clearly Basics' Clear Out er et must-have i min rutine. Den parrer retinol³ med AZA⁴ for at skylle mine træsko ud med mindre bivirkninger og uden at overtørre min hud. Mange af mine jævnaldrende, som ikke kunne bruge retinol tidligere, klarede sig godt med denne formulering.

   

 4. Endelig et produkt, der håndterer mine røde mærker efter acne!

  Jeg har brugt endeløse nætter på at lede efter et produkt, der kunne falme forekomsten af ​​mine røde mærker efter acne, og Lighten Up har gjort underværker for mig.

  Det er vigtigt at falme forekomsten af ​​disse røde mærker hurtigt, da det reducerer risikoen for, at disse mærker bliver udsat for UV-lys og samler genstridig brun pigmentering. Et brunt mærke efter acne er betydeligt sværere at slippe af med sammenlignet med et rødt mærke.

 5. Hvad er min rutine for at holde huden klar?

  En blid rengøring, Banish's fugtighedscreme, Clear Out, Lighten Up og Clearly's Toner. Ja det er det! At introducere for mange produkter i min rutine øger risikoen for en reaktion, og disse produkter er designet til at arbejde sammen.

  The Clear Out holder mine porer i det klare, mens Lighten Up bruger flere veje til at reducere forekomsten af ​​røde mærker i mit ansigt. Du kan finde et omfattende indlæg om min nuværende AM/PM-rutine her.

Her er for at fjerne rod og sætte vores fokus på effektive produkter, der er værdige til vores #shelfies.

Det tog mange år at finde den rigtige formel og rutine for at få min hud til, hvor den er nu, og det har boostet min selvtillid så meget. Jeg håber, at min erfaring kan informere dig og spare dig for penge og tid.

 


Hvordan jeg beholdt min acne at Bay post-oral medicin

 

Jeg har mange mennesker, der altid sender mig DM'er om efterbehandling efter oral medicin

Siden jeg var væk fra det, bruger jeg @clearlybasics clear out for at holde acne i skak, og ærligt talt har det været en game changer for mig!

Jeg har brugt mange aktuelle retinolcremer, som enten har tørret min hud for meget ud eller bare har fået mig til at bryde ud, men lige siden jeg begyndte at bruge Clear Out, har det ikke forårsaget nogen problemer, det er blidt og virker så godt.

Mange mennesker, ligesom jeg også gør, er jeg bekymret for, at acne vender tilbage, og ja, jeg bruger det hele tiden, men nu ved jeg, at jeg kan stole på @clearlybasics for at hjælpe med min hud.

Kig på deres side, hjemmeside og hvis du er interesseret i at købe, kan du bruge mit navn 'ALISHA' for at få 💰 rabat, hver lille smule hjælper 💖


Alisha Kalsi, 25, fra Berkshire, udviklede svær akne, da hun var 15 år gammel. Hun har gennemgået tre runder med receptpligtig oral medicin, før hun fandt ud af Clearly Basics. Alishas Instagram-side @skinwithak er dedikeret til at hjælpe dem, der kæmper med acne og fremme hudpositivitet. Brug kuponkoden ALISHA for at få 10 % rabat på enhver vare i Clearly Basics eStore.

 

For nylig fik jeg et lille, men kommende firma til at kontakte mig for at hjælpe mig med mine acne/acne-mærker.Jeg synes bestemt ikke, at dette firma får nok kredit, da deres produkter har ændret folks liv! 🙌

@clearlybasics havde venligt sendt mig 'Clear Out'-cremen og ventede på, at 'Lighten Up'-cremen kom for at hjælpe mig med at slippe af med mine røde mærker, som er blevet efterladt fra 7 måneder efter. oral medicin 👎

Jeg ville ønske, jeg stødte på Clearly Basics, før jeg startede med oral medicin, da jeg ville have købt disse og ikke ville have behøvet at udsætte min krop så meget! (FYI, Jeg ville aldrig holde mig til et mærke, der ikke fungerede som en acne-overlever formålet med denne side var at hjælpe andre på deres rejse, da jeg ved, hvor hårdt og mentalt ødelæggende det er at håndtere acne /ar, så jeg vil give dig det bedste råd jeg kan til min #acnefamily🥰)

Som du ved, brugte jeg oprindeligt diferin, som blev ordineret af min læge, men på så kort tid blev mit ansigt super tørt, og jeg brød ud, hvilket bekymrede mig, da jeg hørte blandede anmeldelser om produktet, men så havde de med hjælp fra alle ansatte på @clearlybasics uddannet mig med deres produkt

Hvis du er gået fra oral medicin, er der den bekymring for, at din acne vender tilbage, derfor vil nogle dermer give dig en retinolcreme, men de kan være hårde mod huden 😑

Med @clearlybasics 'Clear Out' overtørrer det ikke din hud, da det ikke er et højt indhold af retinol, hvilket gør det muligt for din hud at tilpasse sig og fjerne aktiv acne samt falme de røde ar.

Jeg har talt med flere mennesker i acne-miljøet om deres erfaringer med clear out, da jeg ville sammenligne dem med mine, og vi er alle i samme båd, en båd med klar hud! ❤

Hvad 'Clear Out' er designet til at gøre, er at trænge dybt ind i porerne for at fjerne tilstopninger, reducere forekomsten af ​​røde mærker og fremme heling.

Kig på deres hjemmeside og se resultaterne for dig selv.

Du kan bruge min rabatkode til at få 10 % rabat på dit køb ved at bruge 'ALISHA' 💰😀


#RealResults

Se, hvad andre har at sige om Clearly Basics.

.
Check Availability

#RealResults

See what others have to say about Clearly Basics.

Based on 26 reviews
88%
(23)
4%
(1)
8%
(2)
0%
(0)
0%
(0)
Skin Type: Normal
Comments: Any ideas on how to get rid of brown skin damage
Skin defence

Marks of sun damage are still there they haven't faded much after using twice a day for 60 days. . I will continue until product is finished. I'm a bit disappointed

Skin Type: Combination

I am so happy that I stumbled upon clearly basics on instagram. I was skeptical at first but decided to give it a try and bought clear out clarifying lotion. It's been 2 months and my skin has improved a lot. I can see significant reduction in pores and acne.

Skin Type: Combination
Amazing

After years of medication and products, I decided to try clearly basics. In just 6 weeks my skin has calmed and I am now able to treat scarring.

So glad to have found these products!

Finding products that helped to control my acne without irritating my sensitive skin has always been a huge challenge. The clearly basics products have been my saviour, I can't recommend them enough ☺️

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️Excellent and actually works

I am so incredibly impressed with the TLC for pore minimising - it 💯 works and has transformed my skin.

I’m in my 50’s and always had hormonal flare ups with larger pores as I age - this is a game changer and have just reordered my 3rd bottle !

❤️❤️❤️❤️

not bad but I thought the formula has changed since what it was previously (i had it maybe 2 years ago) and I found it less effective now

Skin Type: Combination
This is the stuff.

So, long time sufferer of acne. Started when I was 12 and I'm 28 now still battling it. I've tried all kinds of different things to try and get it under control and besides birth control, nothing has helped long term. I never want to take birth control ever again and I just happened upon this brand and decided well, why not try? To my amazement, it has helped more than anything else I've tried, I'd say it has improved my skin to the level it was at when I took BC. Of course I still get pimples every now and then, and tiny flare ups during PMS but my skin is nowhere near as bad as it used to be. I highly recommend this company. To those who are considering trying this out, be aware that during the first week or so your skin will go through a purge and your acne will appear to get worse at first. Stick with it! Once that phase is over is when your skin will begin improving. I do need to use it every night for it to be fully effective, but even when I do forget, the pimples don't get too out of control. I just can't say enough good things about this product. It has helped my confidence improve immensely and I definitely recommend trying it to those who have skin as finicky as mine.

Skin Type: Sensitive / Dry
The only moisturiser I trust

I am super sensitive and this is the only moisturiser that I trust honestly incredible.

Skin Type: Combination
Amazing!

I use this product and with the clear out and it has really helped my hormonal acne.

Skin Type: Sensitive / Dry
Here one day, gone the next!

After success with Clearly Basics for my acne scars, I stocked up with all of the active acne products to prepare myself for how angry my acne would get when going off hormonal birth control. I have tried and failed twice as my acne comes back so bad that I just start taking it again. This time I have been using clearly basics without fail every day (lighten up and clear out). I have had 3 pimples start to form and I use ‘Stop Spot’ and the next day instead of a much redder, much angrier pimple with a big white head - the pimple is gone! I have been very happy with this product. I’m one month down (typically when acne gets the worst) - let’s do this!

I love that these products are gentle on my daughter skin.

This skin care routine is the o lay one that has helped clear up my daughters skin.

My daughters skin is really starting to look better!

Skin Type: Oily
So far so good

Bought this for my daughter that has struggled with acne for years. She has seen improvement and less frequent breakouts.

Best moisturizer I have found!

V
Lighten Up Redness Rescue Cream
Veronica Ilenya Ranieri
Skin Type: Sensitive / Dry
Perfect

Has changed my skin from acne pro to almost perfect 😍😍

Skin Type: Combination
Obsessed !!

Obsessed with this cleanser!! It left me feeling fresh and prevented break outs. It is incredible . Loved this product so much

My skin feels so soft after using this moisturiser!

My skin feels so soft after using this moisturiser!

Skin Type: Combination
Fresh and clean!

My face is filled with energy and feels so fresh and clean!

Skin Type: Normal
excellent item!

have been using this for years! so good for my skin :)

C
So Fresh pH Balancing Cleanser
Carmelinda Di Manno
Skin Type: Combination
Fresh Feeling

My skin feels so clean and still hydrated when I use this cleanser. It’s balancing and refreshing. My skin has responded really well to it and at times my skin can be sensitive. I highly recommend this product to anyone with relatively oily t-zone area

Skin Type: Combination
Very happy!

Love the texture, the minty scent and the lather.
I wish the bottles were a bit bigger HOWEVER they are just small enough to fly with.

Skin Type: Normal
Comments: The only thing I now need to use to keep my skin clear.
The holy grail for clearing hormonal acne.

This is the only product that I have needed to keep my skin clear since discovering it about 2 years ago, after suddenly developing cystic hormonal acne at the age of 25. I now only need to use it every second night, so it's incredibly affordable. It has also never irritated my sensitive skin and it has faded previous acne marks to truly clear my skin. After years of trying expensive supplements/products/harsh prescription creams, Clear Out was the only thing that gave me long-lasting results.

Skin Type: Oily
Clearly Basics is the only product that has helped my Adult Acne

I have always struggled with dehydrated acne prone skin. Every month like clockwork I would get a new breakout on my chin or cheek area. These included large cystic acne that by the time they came to a head would take me months to clear. With new breakouts each month this created more & more spots before the first could heal leaving more hyper pigmentation spots that never have time to clear. Clearly basics changed all that for me. It gave my skin a chance to heal and reduced the number of breakouts each month. When I do get a new breakout it resolves itself quickly with less scarring and redness. Now that the acne is under control the products are helping to eliminate the remaining hyper pigmentation spots left from years of acne. I have not been using the product for long but I will continuing relying on this product and look forward to the day I can happily look in the mirror at a smooth clear & even complexion some day soon.

Skin Type: Combination
Comments: Product consistency in terms of smoothness/coarseness/stickiness/ is sometimes a miss, don't believe it affects the result provided.
Great Combo

Have seen great improvements by using these 2 items concurrently, hard to fault and wil continue purchasing.

Individual results may vary

American Express Discover Mastercard Visa PayPal Shop Pay