Stylist som nesten ga opp kampen mot akne, finner endelig en måte å bli kvitt dem på

Som frisør ser jeg meg selv i speilet hver dag. Klientene mine spurte og kommenterte huden min og ba meg "dekke over det", "hvorfor er huden din sånn", "du burde få hjelp." Jeg følte meg stygg, flau, og skammer seg over mitt utseende dag ut dag inn. Jeg følte at jeg hadde gjort noe galt, at jeg ikke tok vare på huden min når virkeligheten var langt fra sannheten.
"Noen dager ville jeg ikke ville forlate huset eller la noen se meg hvis jeg hadde en dårlig huddag."
Jeg hadde vært hos legene mange ganger og jeg fikk kremer og tabletter som var harde og brant et lag av huden min. Så jeg setter min lit til high street kosmetikkmerker. Noen av disse kosmetikkene viste første resultater, men jeg så aldri fremgangen jeg hadde håpet på (eller betalt for).
"Skapene mine var fulle av eksklusive kremer, geler og kremer som INGENTING gjorde for meg."

Se resultatene mine og se gjennom

Individuelle resultater kan variere

Jeg var desperat etter å finne en løsning, så jeg henvendte meg til estetikere som tilbød banebrytende behandlinger som lovet verden: dermaroller, vampyr-ansiktsbehandlinger, mikrodermabrasjon ... you name it, og jeg har sikkert prøvd det. Totalt hadde jeg brukt nærmere £5000 på behandlinger som viste marginale resultater, men aknen min kom stadig tilbake. Da jeg hadde snublet over Clearly Basics, hadde jeg trodd at de ikke var annerledes enn de andre kosmetikkmerkene. Jeg ble imidlertid overrasket over å finne hvor kunnskapsrike og responsive de var over chat. Jeg ble anbefalt Complete Trio og bestemte meg for å prøve den. Selv ved første påføring visste jeg at disse lotionene var forskjellige. Lotionene utløste en to ukers rensing, men etterpå så jeg betydelig fremgang!
"Vennene mine var overrasket over hvor mye huden min forandret seg selv etter 5 ukers bruk."
Selv når jeg ikke var ferdig med mitt første sett fra Clearly Basics, ble jeg så imponert over resultatene at jeg bestemte meg for å skrive denne artikkelen/anmeldelsen. For de av dere som har mistet håpet og føler at hudpleiefirmaer bare legger ut villedende annonser for å skjøtte varene deres... jeg har vært der.
"Du taper bare kampen mot akne når du gir opp."
Så jeg vil oppmuntre deg til å fortsette å søke etter edelstener der ute som Clearly Basics. Med kraften til sosiale medier er du bare en DM unna å få ærlige råd fra folk som har vært i dine sko.

Min reise med Clearly Basics i et nøtteskall

Individuelle resultater kan variere

Nå har jeg fått tilbake det håpet og positiviteten fordi jeg vet at jeg bruker fantastiske hudpleieprodukter fra @clearlybasics som faktisk fungerer uten å være harde mot huden min. Bare fordi du føler at ingenting fungerer, betyr ikke det at du bør gi opp håpet. Det er noe der ute for alle og i mitt tilfelle er det @clearlybasics.
"Huden din definerer deg ikke! Du definerer deg!"
Toni Lumsden er en frisør fra Hertfordshire, England. Instagramsiden hennes @xxtonilumsden er en inspirasjon for de som sliter med akne. Fremdriftsinnlegget hennes vises nedenfor. Du kan følge fremgangen hennes og produktene hun har prøvd fra siden hennes. For anmeldelser av Power Duo, besøk anmeldelserdelen av Clearlys Facebook-side. Bruk kupongkoden CLEARSKINEVERYDAY for å få 10 % rabatt på alle varer i Clearly Basics eStore.
Se dette innlegget på Instagram

Aldri i livet hadde jeg forestilt meg at huden min skulle være så klar! @clearlybasics har fullstendig forvandlet huden min! Å ha en streng hudpleierutine og et godt hudpleiemerke er nøkkelen til å rense huden og få en sunn glød! Rutinen min er som følger: (Morgen☀️) trinn 1- vask ansiktet med @clearlybasics-rensen for å forsiktig rense huden min🧖‍♀️ Trinn 2- toner huden min med @clearlybasics-toneren for å stramme opp porene og forberede huden til neste produkt 🧖‍♀️ Trinn 3 - påfør @clearlybasics lys opp for å berolige rødhet og visne arr/post aknemerker/pigmentering🤗 Trinn 4- påfør @clearlybasics matt hydrator for å fukte huden min samtidig som jeg holder meg glansfri og matt hele dagen lang🥰 (selv ) trinn 1- vask ansiktet med @clearlybasics cleanser🧖‍♀️ Trinn 2-tonet hud med @clearlybasics toner🧖‍♀️ Trinn 3- påfør @clearlybasics lysere opp🤗 Trinn 4- påfør @clearlybasics rydde ut for å løsne porene mine, og fjern all aktiv akne jeg måtte ha på den tiden det får huden min til å føles frisk etter bruk!💫 Bruk koden CLEARSKINEVERYDAY for å motta 10 % av @clearlybasics-bestillingen din på nett!!!❤link i bio❤💫 #clearlybasics #clearskin #skincare #skinpositivity #acnecommunity

Et innlegg delt av TONI❣️ (@xxtonilumsden)

.
Check Availability

#RealResults

See what others have to say about Clearly Basics.

Based on 26 reviews
88%
(23)
4%
(1)
8%
(2)
0%
(0)
0%
(0)
Skin Type: Normal
Comments: Any ideas on how to get rid of brown skin damage
Skin defence

Marks of sun damage are still there they haven't faded much after using twice a day for 60 days. . I will continue until product is finished. I'm a bit disappointed

Skin Type: Combination

I am so happy that I stumbled upon clearly basics on instagram. I was skeptical at first but decided to give it a try and bought clear out clarifying lotion. It's been 2 months and my skin has improved a lot. I can see significant reduction in pores and acne.

Skin Type: Combination
Amazing

After years of medication and products, I decided to try clearly basics. In just 6 weeks my skin has calmed and I am now able to treat scarring.

So glad to have found these products!

Finding products that helped to control my acne without irritating my sensitive skin has always been a huge challenge. The clearly basics products have been my saviour, I can't recommend them enough ☺️

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️Excellent and actually works

I am so incredibly impressed with the TLC for pore minimising - it 💯 works and has transformed my skin.

I’m in my 50’s and always had hormonal flare ups with larger pores as I age - this is a game changer and have just reordered my 3rd bottle !

❤️❤️❤️❤️

not bad but I thought the formula has changed since what it was previously (i had it maybe 2 years ago) and I found it less effective now

Skin Type: Combination
This is the stuff.

So, long time sufferer of acne. Started when I was 12 and I'm 28 now still battling it. I've tried all kinds of different things to try and get it under control and besides birth control, nothing has helped long term. I never want to take birth control ever again and I just happened upon this brand and decided well, why not try? To my amazement, it has helped more than anything else I've tried, I'd say it has improved my skin to the level it was at when I took BC. Of course I still get pimples every now and then, and tiny flare ups during PMS but my skin is nowhere near as bad as it used to be. I highly recommend this company. To those who are considering trying this out, be aware that during the first week or so your skin will go through a purge and your acne will appear to get worse at first. Stick with it! Once that phase is over is when your skin will begin improving. I do need to use it every night for it to be fully effective, but even when I do forget, the pimples don't get too out of control. I just can't say enough good things about this product. It has helped my confidence improve immensely and I definitely recommend trying it to those who have skin as finicky as mine.

Skin Type: Sensitive / Dry
The only moisturiser I trust

I am super sensitive and this is the only moisturiser that I trust honestly incredible.

Skin Type: Combination
Amazing!

I use this product and with the clear out and it has really helped my hormonal acne.

Skin Type: Sensitive / Dry
Here one day, gone the next!

After success with Clearly Basics for my acne scars, I stocked up with all of the active acne products to prepare myself for how angry my acne would get when going off hormonal birth control. I have tried and failed twice as my acne comes back so bad that I just start taking it again. This time I have been using clearly basics without fail every day (lighten up and clear out). I have had 3 pimples start to form and I use ‘Stop Spot’ and the next day instead of a much redder, much angrier pimple with a big white head - the pimple is gone! I have been very happy with this product. I’m one month down (typically when acne gets the worst) - let’s do this!

I love that these products are gentle on my daughter skin.

This skin care routine is the o lay one that has helped clear up my daughters skin.

My daughters skin is really starting to look better!

Skin Type: Oily
So far so good

Bought this for my daughter that has struggled with acne for years. She has seen improvement and less frequent breakouts.

Best moisturizer I have found!

V
Lighten Up Redness Rescue Cream
Veronica Ilenya Ranieri
Skin Type: Sensitive / Dry
Perfect

Has changed my skin from acne pro to almost perfect 😍😍

Skin Type: Combination
Obsessed !!

Obsessed with this cleanser!! It left me feeling fresh and prevented break outs. It is incredible . Loved this product so much

My skin feels so soft after using this moisturiser!

My skin feels so soft after using this moisturiser!

Skin Type: Combination
Fresh and clean!

My face is filled with energy and feels so fresh and clean!

Skin Type: Normal
excellent item!

have been using this for years! so good for my skin :)

C
So Fresh pH Balancing Cleanser
Carmelinda Di Manno
Skin Type: Combination
Fresh Feeling

My skin feels so clean and still hydrated when I use this cleanser. It’s balancing and refreshing. My skin has responded really well to it and at times my skin can be sensitive. I highly recommend this product to anyone with relatively oily t-zone area

Skin Type: Combination
Very happy!

Love the texture, the minty scent and the lather.
I wish the bottles were a bit bigger HOWEVER they are just small enough to fly with.

Skin Type: Normal
Comments: The only thing I now need to use to keep my skin clear.
The holy grail for clearing hormonal acne.

This is the only product that I have needed to keep my skin clear since discovering it about 2 years ago, after suddenly developing cystic hormonal acne at the age of 25. I now only need to use it every second night, so it's incredibly affordable. It has also never irritated my sensitive skin and it has faded previous acne marks to truly clear my skin. After years of trying expensive supplements/products/harsh prescription creams, Clear Out was the only thing that gave me long-lasting results.

Skin Type: Oily
Clearly Basics is the only product that has helped my Adult Acne

I have always struggled with dehydrated acne prone skin. Every month like clockwork I would get a new breakout on my chin or cheek area. These included large cystic acne that by the time they came to a head would take me months to clear. With new breakouts each month this created more & more spots before the first could heal leaving more hyper pigmentation spots that never have time to clear. Clearly basics changed all that for me. It gave my skin a chance to heal and reduced the number of breakouts each month. When I do get a new breakout it resolves itself quickly with less scarring and redness. Now that the acne is under control the products are helping to eliminate the remaining hyper pigmentation spots left from years of acne. I have not been using the product for long but I will continuing relying on this product and look forward to the day I can happily look in the mirror at a smooth clear & even complexion some day soon.

Skin Type: Combination
Comments: Product consistency in terms of smoothness/coarseness/stickiness/ is sometimes a miss, don't believe it affects the result provided.
Great Combo

Have seen great improvements by using these 2 items concurrently, hard to fault and wil continue purchasing.

Individual results may vary

American Express Discover Mastercard Visa PayPal Shop Pay