Stylist som nästan gav upp sin kamp mot akne hittar äntligen ett sätt att bli av med dem

Som frisör ser jag mig själv i spegeln varje dag. Mina klienter frågade och kommenterade min hud och sa till mig att "dölja det", "varför är din hud så", "du borde få hjälp." Jag kände mig ful, generad, och skäms över mitt utseende dag ut dag in. Jag kände att jag hade gjort något fel, att jag inte tog hand om min hud när verkligheten var långt ifrån sanningen.
"Vissa dagar skulle jag inte vilja lämna huset eller låta någon se mig om jag hade en dålig huddag."
Jag hade vart hos läkare många gånger och jag fick krämer och tabletter som var hårda och brände ett lager av min hud. Så jag litar på high street kosmetikamärken. En del av dessa kosmetika visade initiala resultat men Jag såg aldrig de framsteg jag hade hoppats på (eller betalat för).
"Mina skåp var fulla av exklusiva lotioner, geler och krämer som INTE GJORDE INGENTING för mig."

Titta på mina resultat och granska

Enskilda resultat kan variera

Jag var desperat efter att hitta en lösning så jag vände mig till estetiker som erbjöd banbrytande behandlingar som lovade världen: dermaroller, vampyransiktsbehandlingar, mikrodermabrasion... you name it och jag har förmodligen provat det. Totalt hade jag spenderat nära £5 000 i behandlingar som visade marginella resultat men min akne kom hela tiden tillbaka. När jag hade snubblat in på Clearly Basics trodde jag att de inte var annorlunda än de andra kosmetiska märkena. Men jag blev förvånad över att se hur kunniga och lyhörda de var över chatten. Jag blev rekommenderad Complete Trio och bestämde mig för att prova. Redan vid första appliceringen visste jag att dessa lotioner var annorlunda. Lotionerna utlöste en två veckors utrensning men efteråt såg jag betydande framsteg!
"Mina vänner var förvånade över hur mycket min hud förändrades även efter 5 veckors användning."
Även när jag inte var klar med mitt första set från Clearly Basics blev jag så imponerad av resultaten att jag bestämde mig för att skriva denna artikel/recension. För er som har tappat hoppet och känner att hudvårdsföretag bara lägger ut vilseledande annonser för att sälja sina varor... Jag har varit där.
"Du förlorar kampen mot akne bara när du ger upp."
Så jag vill uppmuntra dig att fortsätta att söka efter ädelstenar där ute som Clearly Basics. Med kraften i sociala medier är du bara ett DM ifrån att få ärliga råd från människor som har varit i dina skor.

Min resa med Clearly Basics i ett nötskal

Enskilda resultat kan variera

Nu har jag fått tillbaka det hoppet och positiviteten eftersom jag vet att jag använder fantastiska hudvårdsprodukter från @clearlybasics som faktiskt fungerar utan att vara hårda mot min hud. Bara för att du känner att ingenting fungerar betyder det inte att du ska ge upp hoppet. Det finns något där ute för alla och i mitt fall är det @clearlybasics.
"Din hud definierar dig inte! Du definierar dig!"
Toni Lumsden är en frisör från Hertfordshire, England. Hennes Instagramsida @xxtonilumsden är en inspiration för dem som kämpar med akne. Hennes framstegsinlägg visas nedan. Du kan följa hennes framsteg och produkterna hon har provat från hennes sida. För recensioner om Power Duo, besök recensionsavsnittet på Clearlys Facebooksida. Använd kupongkoden CLEARSKINEVERYDAY för att få 10 % rabatt på alla föremål i Clearly Basics eStore.
Se det här inlägget på Instagram

Aldrig i hela mitt liv trodde jag att min hud skulle vara så klar! @clearlybasics har helt förändrat min hud! Att ha en strikt hudvårdsrutin och ett bra hudvårdsmärke är nyckeln till att rensa din hud och få en hälsosam lyster! Min rutin är följande: (Morgon☀️) steg 1 - tvätta ansiktet med @clearlybasics rengöringsmedlet för att försiktigt rengöra min hud🧖‍♀️ Steg 2 - tona min hud med @clearlybasics toner för att strama upp mina porer och förbereda huden för nästa produkt 🧖‍♀️ Steg 3- applicera @clearlybasics lätta upp för att lugna rodnad och bleka ärr/post aknemärken/pigmentering🤗 Steg 4- applicera @clearlybasics matt hydrator för att återfukta min hud samtidigt som jag håller mig glansfri och matt hela dagen lång🥰 (även ) steg 1- tvätta ansiktet med @clearlybasics rengöring🧖‍♀️ Steg 2-ton hud med @clearlybasics toner🧖‍♀️ Steg 3- applicera @clearlybasics ljusare upp🤗 Steg 4- applicera @clearlybasics rensa ut för att platta till mina porer och rensa bort all aktiv akne jag kan ha just nu det får min hud att kännas fräsch efter användning!💫 Använd koden CLEARSKINEVERYDAY för att få 10% av din @clearlybasics-beställning online!!!❤länk i bio❤💫 #clearlybasics #clearskin #skincare #skinpositivity #acnecommunity

Ett inlägg som delas av TONI❣️ (@xxtonilumsden) den

.
Check Availability

#RealResults

See what others have to say about Clearly Basics.

Based on 25 reviews
92%
(23)
4%
(1)
4%
(1)
0%
(0)
0%
(0)
Skin Type: Normal
Comments: Any ideas on how to get rid of brown skin damage
Skin defence

Marks of sun damage are still there they haven't faded much after using twice a day for 60 days. . I will continue until product is finished. I'm a bit disappointed

Skin Type: Combination

I am so happy that I stumbled upon clearly basics on instagram. I was skeptical at first but decided to give it a try and bought clear out clarifying lotion. It's been 2 months and my skin has improved a lot. I can see significant reduction in pores and acne.

Skin Type: Combination
Amazing

After years of medication and products, I decided to try clearly basics. In just 6 weeks my skin has calmed and I am now able to treat scarring.

So glad to have found these products!

Finding products that helped to control my acne without irritating my sensitive skin has always been a huge challenge. The clearly basics products have been my saviour, I can't recommend them enough ☺️

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️Excellent and actually works

I am so incredibly impressed with the TLC for pore minimising - it 💯 works and has transformed my skin.

I’m in my 50’s and always had hormonal flare ups with larger pores as I age - this is a game changer and have just reordered my 3rd bottle !

❤️❤️❤️❤️

Skin Type: Combination
This is the stuff.

So, long time sufferer of acne. Started when I was 12 and I'm 28 now still battling it. I've tried all kinds of different things to try and get it under control and besides birth control, nothing has helped long term. I never want to take birth control ever again and I just happened upon this brand and decided well, why not try? To my amazement, it has helped more than anything else I've tried, I'd say it has improved my skin to the level it was at when I took BC. Of course I still get pimples every now and then, and tiny flare ups during PMS but my skin is nowhere near as bad as it used to be. I highly recommend this company. To those who are considering trying this out, be aware that during the first week or so your skin will go through a purge and your acne will appear to get worse at first. Stick with it! Once that phase is over is when your skin will begin improving. I do need to use it every night for it to be fully effective, but even when I do forget, the pimples don't get too out of control. I just can't say enough good things about this product. It has helped my confidence improve immensely and I definitely recommend trying it to those who have skin as finicky as mine.

Skin Type: Sensitive / Dry
The only moisturiser I trust

I am super sensitive and this is the only moisturiser that I trust honestly incredible.

Skin Type: Combination
Amazing!

I use this product and with the clear out and it has really helped my hormonal acne.

Skin Type: Sensitive / Dry
Here one day, gone the next!

After success with Clearly Basics for my acne scars, I stocked up with all of the active acne products to prepare myself for how angry my acne would get when going off hormonal birth control. I have tried and failed twice as my acne comes back so bad that I just start taking it again. This time I have been using clearly basics without fail every day (lighten up and clear out). I have had 3 pimples start to form and I use ‘Stop Spot’ and the next day instead of a much redder, much angrier pimple with a big white head - the pimple is gone! I have been very happy with this product. I’m one month down (typically when acne gets the worst) - let’s do this!

I love that these products are gentle on my daughter skin.

This skin care routine is the o lay one that has helped clear up my daughters skin.

My daughters skin is really starting to look better!

Skin Type: Oily
So far so good

Bought this for my daughter that has struggled with acne for years. She has seen improvement and less frequent breakouts.

Best moisturizer I have found!

V
Lighten Up Redness Rescue Cream
Veronica Ilenya Ranieri
Skin Type: Sensitive / Dry
Perfect

Has changed my skin from acne pro to almost perfect 😍😍

Skin Type: Combination
Obsessed !!

Obsessed with this cleanser!! It left me feeling fresh and prevented break outs. It is incredible . Loved this product so much

My skin feels so soft after using this moisturiser!

My skin feels so soft after using this moisturiser!

Skin Type: Combination
Fresh and clean!

My face is filled with energy and feels so fresh and clean!

Skin Type: Normal
excellent item!

have been using this for years! so good for my skin :)

C
So Fresh pH Balancing Cleanser
Carmelinda Di Manno
Skin Type: Combination
Fresh Feeling

My skin feels so clean and still hydrated when I use this cleanser. It’s balancing and refreshing. My skin has responded really well to it and at times my skin can be sensitive. I highly recommend this product to anyone with relatively oily t-zone area

Skin Type: Combination
Very happy!

Love the texture, the minty scent and the lather.
I wish the bottles were a bit bigger HOWEVER they are just small enough to fly with.

Skin Type: Normal
Comments: The only thing I now need to use to keep my skin clear.
The holy grail for clearing hormonal acne.

This is the only product that I have needed to keep my skin clear since discovering it about 2 years ago, after suddenly developing cystic hormonal acne at the age of 25. I now only need to use it every second night, so it's incredibly affordable. It has also never irritated my sensitive skin and it has faded previous acne marks to truly clear my skin. After years of trying expensive supplements/products/harsh prescription creams, Clear Out was the only thing that gave me long-lasting results.

Skin Type: Oily
Clearly Basics is the only product that has helped my Adult Acne

I have always struggled with dehydrated acne prone skin. Every month like clockwork I would get a new breakout on my chin or cheek area. These included large cystic acne that by the time they came to a head would take me months to clear. With new breakouts each month this created more & more spots before the first could heal leaving more hyper pigmentation spots that never have time to clear. Clearly basics changed all that for me. It gave my skin a chance to heal and reduced the number of breakouts each month. When I do get a new breakout it resolves itself quickly with less scarring and redness. Now that the acne is under control the products are helping to eliminate the remaining hyper pigmentation spots left from years of acne. I have not been using the product for long but I will continuing relying on this product and look forward to the day I can happily look in the mirror at a smooth clear & even complexion some day soon.

Skin Type: Combination
Comments: Product consistency in terms of smoothness/coarseness/stickiness/ is sometimes a miss, don't believe it affects the result provided.
Great Combo

Have seen great improvements by using these 2 items concurrently, hard to fault and wil continue purchasing.

Individual results may vary

American Express Discover Mastercard Visa PayPal Shop Pay