Upptäck skillnaden: Kvinna som kämpat mot svår akne i åratal delar med sig av sin guide till finnarfri hud

Sedan gymnasiet har jag lidit av svår akne. Det var mentalt utmattande att hela tiden tänka att folk stirrade på fläckarna i mitt ansikte.

I min desperation att stoppa finnarna har jag testat alla tänkbara tvättar, tvål, skrubb, peeling, mask och lotion. Mina badrumsskåp var en kyrkogård av avancerade och trendiga produkter som påstod sig ge mig "perfekt hud". De flesta av dessa produkter gjorde mina utslag värre:

Resultat efter 3 månaders användning av Clear Out, en retinol + AZA-lotion. Individuella resultat kan variera


Efter år av besök hos hudläkaren och 3 omgångar med receptbelagd oral medicin blev jag klokare.

Här är några råd angående produkter som jag önskar att jag kunde ha berättat för min tonåring eftersom det skulle ha sparat mig mycket tid, pengar och hjärtesorg:

 1. Lermasker, peeling och scrubs är inte effektiva för att stoppa akne.

  När det kommer till akne, slösa inte din tid eller pengar på dessa produkter eftersom de inte tränger djupt in i porerna innan de tvättas bort¹.

  Välj produkter som kan stå kvar över natten så att ingredienserna tränger djupare in i porerna. Till exempel har Clear Out gjort stor skillnad för att hålla mina porer rena.

 2. Investera inte för mycket i tvättar eller tvål.

  Välj en enkel, skonsam rengöring, som Cetaphil, och hoppa över de snygga ingredienserna i tvålar/tvättar eftersom de sköljs av innan de tränger in i poren.

  Undvik tvättar som är hårda eftersom de tar bort naturliga oljor, vilket tvingar din hud att överproducera olja.

 3. När det kommer till akne är retinoider guldstandarden.

  Om du tittar på algoritmen som hudläkare använder för akne², är topiska retinoider det första alternativet för praktiskt taget alla typer av akne. Receptbelagda lokala lotioner har varit för hårda för att appliceras på min hud (övertorkar och tvingar min hud att gå i överdrift för att producera olja, vilket leder till fler utslag).

  Men Clearly Basics Clear Out är ett måste i min rutin. Den parar retinol³ med AZA⁴ för att spola ut mina träskor med färre biverkningar och utan att övertorka min hud. Många av mina kamrater som inte kunde använda retinol tidigare klarade sig bra med denna formulering.

   

 4. Äntligen en produkt som hanterar mina röda märken efter akne!

  Jag har ägnat oändliga nätter åt att leta efter en produkt som kan bleka upp utseendet på mina röda märken efter akne och Lighten Up har gjort underverk för mig.

  Det är viktigt att snabbt bleka utseendet på dessa röda märken eftersom det minskar risken att dessa märken utsätts för UV-ljus och samlar envis brun pigmentering. Ett brunt märke efter akne är betydligt svårare att bli av med jämfört med ett rött märke.

 5. Vad är min rutin för att hålla huden ren?

  En skonsam rengöring, Banishs fuktkräm, Clear Out, Lighten Up och Clearly's Toner. Ja det är det! Att introducera för många produkter i min rutin ökar risken för en reaktion och dessa produkter har designats för att fungera tillsammans.

  The Clear Out håller mina porer klara, medan Lighten Up använder flera vägar för att minska uppkomsten av röda märken i ansiktet. Du kan hitta ett omfattande inlägg om min nuvarande AM/PM-rutin här.

Här är det för att minska röran och fokusera på effektiva produkter som är värda våra #shelfies.

Det tog många år att hitta rätt formel och rutin för att få min hud till där den är nu och det har höjt mitt självförtroende så mycket. Jag hoppas att min erfarenhet kan informera dig och spara dig pengar och tid.

 


Hur jag behöll min acne at Bay postoral medicin

 

Jag har många människor som alltid skickar mig DM om eftervård efter orala mediciner

Sedan jag var borta från det använder jag @clearlybasics rensa ut för att hålla akne borta och ärligt talat har det varit en spelförändring för mig!

Jag har använt många aktuella retinolkrämer som antingen har torkat ut min hud för mycket eller bara fått mig att bryta ut, men ända sedan jag började använda Clear Out har det inte orsakat några problem, det är skonsamt och fungerar så bra.

Många människor som jag också oroar mig för att akne kommer tillbaka och ja jag brukar det hela tiden, men nu vet jag att jag kan lita på @clearlybasics för att hjälpa mig med min hud.

Ta en titt på deras sida, hemsida och om du är intresserad av att köpa kan du använda mitt namn 'ALISHA' för att få 💰 rabatt, varje liten hjälp 💖


Alisha Kalsi, 25, från Berkshire, utvecklade svår akne när hon var 15 år gammal. Hon har gått igenom tre omgångar med receptbelagd oral medicin innan hon fick reda på Clearly Basics. Alishas Instagramsida @skinwithak är tillägnad att hjälpa dem som kämpar med akne och främja hudpositivitet. Använd kupongkoden ALISHA för att få 10 % rabatt på alla varor i Clearly Basics eStore.

 

Nyligen hade jag ett litet men kommande företag som kontaktade mig för att hjälpa mig med mina akne-/aknemärken.Jag tycker definitivt inte att detta företag får tillräckligt med kredit eftersom deras produkter har förändrat människors liv! 🙌

@clearlybasics hade snällt skickat mig "Clear Out"-krämen och väntade på att "Lighten Up"-krämen skulle komma för att hjälpa mig bli av med mina röda märken som har lämnats kvar sedan 7 månader framåt oral medicinering 👎

Jag önskar att jag stötte på Clearly Basics innan jag började med oral medicin eftersom jag skulle ha köpt dessa och inte behövt utsätta min kropp så mycket! (FYI, Jag skulle aldrig hålla mig till ett varumärke som inte fungerade som en akneöverlevare syftet med denna sida var att hjälpa andra på deras resa eftersom jag vet hur svårt och mentalt förstörande det är att hantera akne /ärr så jag ska ge dig de bästa råden jag kan till min #acnefamily🥰)

Som ni vet använde jag ursprungligen diferin som ordinerats av min läkare men på så kort tid blev mitt ansikte supertorrt och jag bröt ut vilket oroar mig eftersom jag hörde blandade recensioner om produkten men sedan med hjälp av all personal på @clearlybasics hade de utbildat mig med deras produkt

Om du har slutat med oral medicin finns det en oro för att din akne ska komma tillbaka, därför kommer vissa derms att ge dig en retinolkräm men de kan vara hårda mot huden 😑

Med @clearlybasics 'Clear Out' torkar den inte ut huden för mycket eftersom den inte är hög på retinol, vilket gör att din hud kan anpassa sig och rensa aktiv akne samt bleka de röda ärren.

Jag har pratat med flera personer i aknesamhället om deras erfarenheter av clear out eftersom jag ville jämföra dem med mina och vi är alla i samma båt, en båt med klar hud! ❤

Vad "Clear Out" är designad för att göra är att penetrera djupt in i porerna för att rensa tilltäppningar, minska uppkomsten av röda märken och främja läkning.

Ta en titt på deras hemsida och se resultatet själv.

Du kan använda min rabattkod för att få 10 % rabatt på ditt köp genom att använda 'ALISHA' 💰😀


#RealResults

Se vad andra har att säga om Clearly Basics.

.
Check Availability

#RealResults

See what others have to say about Clearly Basics.

Based on 26 reviews
88%
(23)
4%
(1)
8%
(2)
0%
(0)
0%
(0)
Skin Type: Normal
Comments: Any ideas on how to get rid of brown skin damage
Skin defence

Marks of sun damage are still there they haven't faded much after using twice a day for 60 days. . I will continue until product is finished. I'm a bit disappointed

Skin Type: Combination

I am so happy that I stumbled upon clearly basics on instagram. I was skeptical at first but decided to give it a try and bought clear out clarifying lotion. It's been 2 months and my skin has improved a lot. I can see significant reduction in pores and acne.

Skin Type: Combination
Amazing

After years of medication and products, I decided to try clearly basics. In just 6 weeks my skin has calmed and I am now able to treat scarring.

So glad to have found these products!

Finding products that helped to control my acne without irritating my sensitive skin has always been a huge challenge. The clearly basics products have been my saviour, I can't recommend them enough ☺️

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️Excellent and actually works

I am so incredibly impressed with the TLC for pore minimising - it 💯 works and has transformed my skin.

I’m in my 50’s and always had hormonal flare ups with larger pores as I age - this is a game changer and have just reordered my 3rd bottle !

❤️❤️❤️❤️

not bad but I thought the formula has changed since what it was previously (i had it maybe 2 years ago) and I found it less effective now

Skin Type: Combination
This is the stuff.

So, long time sufferer of acne. Started when I was 12 and I'm 28 now still battling it. I've tried all kinds of different things to try and get it under control and besides birth control, nothing has helped long term. I never want to take birth control ever again and I just happened upon this brand and decided well, why not try? To my amazement, it has helped more than anything else I've tried, I'd say it has improved my skin to the level it was at when I took BC. Of course I still get pimples every now and then, and tiny flare ups during PMS but my skin is nowhere near as bad as it used to be. I highly recommend this company. To those who are considering trying this out, be aware that during the first week or so your skin will go through a purge and your acne will appear to get worse at first. Stick with it! Once that phase is over is when your skin will begin improving. I do need to use it every night for it to be fully effective, but even when I do forget, the pimples don't get too out of control. I just can't say enough good things about this product. It has helped my confidence improve immensely and I definitely recommend trying it to those who have skin as finicky as mine.

Skin Type: Sensitive / Dry
The only moisturiser I trust

I am super sensitive and this is the only moisturiser that I trust honestly incredible.

Skin Type: Combination
Amazing!

I use this product and with the clear out and it has really helped my hormonal acne.

Skin Type: Sensitive / Dry
Here one day, gone the next!

After success with Clearly Basics for my acne scars, I stocked up with all of the active acne products to prepare myself for how angry my acne would get when going off hormonal birth control. I have tried and failed twice as my acne comes back so bad that I just start taking it again. This time I have been using clearly basics without fail every day (lighten up and clear out). I have had 3 pimples start to form and I use ‘Stop Spot’ and the next day instead of a much redder, much angrier pimple with a big white head - the pimple is gone! I have been very happy with this product. I’m one month down (typically when acne gets the worst) - let’s do this!

I love that these products are gentle on my daughter skin.

This skin care routine is the o lay one that has helped clear up my daughters skin.

My daughters skin is really starting to look better!

Skin Type: Oily
So far so good

Bought this for my daughter that has struggled with acne for years. She has seen improvement and less frequent breakouts.

Best moisturizer I have found!

V
Lighten Up Redness Rescue Cream
Veronica Ilenya Ranieri
Skin Type: Sensitive / Dry
Perfect

Has changed my skin from acne pro to almost perfect 😍😍

Skin Type: Combination
Obsessed !!

Obsessed with this cleanser!! It left me feeling fresh and prevented break outs. It is incredible . Loved this product so much

My skin feels so soft after using this moisturiser!

My skin feels so soft after using this moisturiser!

Skin Type: Combination
Fresh and clean!

My face is filled with energy and feels so fresh and clean!

Skin Type: Normal
excellent item!

have been using this for years! so good for my skin :)

C
So Fresh pH Balancing Cleanser
Carmelinda Di Manno
Skin Type: Combination
Fresh Feeling

My skin feels so clean and still hydrated when I use this cleanser. It’s balancing and refreshing. My skin has responded really well to it and at times my skin can be sensitive. I highly recommend this product to anyone with relatively oily t-zone area

Skin Type: Combination
Very happy!

Love the texture, the minty scent and the lather.
I wish the bottles were a bit bigger HOWEVER they are just small enough to fly with.

Skin Type: Normal
Comments: The only thing I now need to use to keep my skin clear.
The holy grail for clearing hormonal acne.

This is the only product that I have needed to keep my skin clear since discovering it about 2 years ago, after suddenly developing cystic hormonal acne at the age of 25. I now only need to use it every second night, so it's incredibly affordable. It has also never irritated my sensitive skin and it has faded previous acne marks to truly clear my skin. After years of trying expensive supplements/products/harsh prescription creams, Clear Out was the only thing that gave me long-lasting results.

Skin Type: Oily
Clearly Basics is the only product that has helped my Adult Acne

I have always struggled with dehydrated acne prone skin. Every month like clockwork I would get a new breakout on my chin or cheek area. These included large cystic acne that by the time they came to a head would take me months to clear. With new breakouts each month this created more & more spots before the first could heal leaving more hyper pigmentation spots that never have time to clear. Clearly basics changed all that for me. It gave my skin a chance to heal and reduced the number of breakouts each month. When I do get a new breakout it resolves itself quickly with less scarring and redness. Now that the acne is under control the products are helping to eliminate the remaining hyper pigmentation spots left from years of acne. I have not been using the product for long but I will continuing relying on this product and look forward to the day I can happily look in the mirror at a smooth clear & even complexion some day soon.

Skin Type: Combination
Comments: Product consistency in terms of smoothness/coarseness/stickiness/ is sometimes a miss, don't believe it affects the result provided.
Great Combo

Have seen great improvements by using these 2 items concurrently, hard to fault and wil continue purchasing.

Individual results may vary

American Express Discover Mastercard Visa PayPal Shop Pay